TOLD

Andrei C.

February 4, 2020
andrei coman, tatuaje, proiect fotografii tatuaje, fotograf,

46, Artist

De data asta, am schimbat puțin decorul. Am fost în vizită la Newton Bar care ne-a primit cu brațele deschise și un Latte delicios. Și mi s-a părut că decorul a mers perfect cu Andrei.
Andrei da…cel mai probabil îl știți de la Internațional Tattoo Convention Bucharest. Sau poate că l-ați văzut MC pe undeva. Saaaaau pe la vreo emisiune la tv. Sau poate chiar v-ați făcut vreo bijuterie la Metaphore (da, se ocupă și cu asta, ba chiar mai mult, la fel că și tatuajele pe care le are, și bijuteriile pe care le face sunt numai din categoria celor cu poveste; și mai arată și cool rău de tot). Dar cu sigurata nu v-ați aștepta să îi vedeți numele trecut ca și autor al vreunei cărți pe care o vedeți într-o librărie. Dar cartea există (50 de pași ai Sufletului meu către ține) iar el chiar se pricepe să scrie(văzut asta cu ochii mei).
Și m-aș fi gândit că un om care face atâtea lucruri și care este cunoscut ar putea să aibă o oarecare înfumurare. Mmm..nop. Nici urmă! Sau să fie cumva genul atotștiutor. Nop, nici asta! Este chiar o plăcere să stai de vorba cu el, are “ceva-ul” ăla care te prinde în discuție.
Și vă spun..omul asta s-a născut ca să fie în fața obiectivului! La ședința foto cu el mi s-a părut că sunt într-unul dintre filmulețele alea în care fotograful trage rafală și modelul schimbă în 10 secunde 20 de poziții. Which is awesome!
Ohh, și este plin de tatuaje! Poze cu părinții lui din anul incare s-a născut, versuri din poeziile lui, unul care le reprezintă pe surorile lui și să nu va mire când o să vedeți pe brațe aceeași imagine care este pe coperta cărții. Dar îl las pe el să va spună cum e cu tatuajele că o face mult mai bine decât aș putea eu să o fac:
“Tatuaje…Pentru mine sunt poveștile mele, sunt o parte din mine, fără de care nu aș fi eu… Însemna căutare, sau sclipire de moment, înseamnă artiștii care și-au pus o parte din sufletul și măiestria lor, pe pielea mea.
Sunt părinții mei, cu fotografii ale lor, din anul în care m am născut. Sunt lucrurile în care cred și care mă reprezintă. Sunt o parte din învățămintele din această călătorie, numită Viața Mea.
Și nu în ultimul rând sunt umor, este ironia fără de care viața nu ar fi la fel, este o mică parte din ceea ce mă ajută să merg mai departe în fiecare zi. Sunt poezia vieții mele în imagini.
Nu aș putea să spun că am unul favorit. Sunt clipe în care poate unul mi se pare mai important, mai deosebit, dar este doar o chestiune de moment.
Dacă ar fi să vorbesc despre fiecare, și despre căutările prin care am trecut până a ajunge la ele, mi-ar trebui muuuuult, prea mult timp…
Tatuajele mele sunt “eu”.
Sunt “eu” -ul acela de care nu mă plictisesc niciodată, și pe care voi continuă să-l “cresc” odată cu lucrurile pe care le voi descoperi și pe care le voi învata cu trecerea timpului.”

Constantin P. Previous post Constantin P.
Melania C. Next post Melania C.
73 Shares
Copy link
Powered by Social Snap