TOLD

Pre-wedding & After-wedding

Dacă ai respectat toate canoanele și ai un set consistent și detaliat cu poze de la cununia civilă, cununia religioasă, petrecerea de nuntă și petrecerea de după nuntă, ai putea să iei în calcul provocarea noastră. Iar dacă nu ai respectat canoanele și îți plac în mod firesc lucrurile nonconformiste, ca să nu le spunem trăsnite (dar ai avut o nuntă), atunci s-ar putea să-ți placă la nebunie perspectiva asta. Pre- wedding & After- wedding.

Trash the dress sau  After- wedding este o sesiune foto inedită cu mirii . Nu am inventat-o noi, are mai degrabă rădăcini americane.

Ce inventăm noi este perspectiva. Plecăm de la stabilirea locului: poate să fie o casă somptuoasă de patrimoniu sau o sală de teatru, poate să fie un șantier părăsit și dărăpănat, poate să fie la malul mării sau în creierii munților. Apoi creionăm o poveste adaptată personajelor și contextului. E un pic de regie, un pic de natural, un strop de ingeniozitate și multă joacă. Este joaca mirilor înainte de a începe jocurile căsniciei.

Dar ce spuneti de o sesiune foto inainte de nunta…pre- wedding. E o sesiune foto îndrăzneață și provocatoare atât pentru voi, cât și pentru noi. Dar e atâta bucurie și senin în pozele de la final, e atâta lumină în cadrele pe care le revezi mai târziu, încât rămâne doar dulcea amintire a unei experiențe inedite.

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap