TOLD
portret de fotograf cu hanorac si gluga cae priveste intr-o parte

Despre mine

Trace of Light s-a născut din pasiunea Dariei Virbănescu de a surprinde oameni și locuri
într-o lumină care le evidențiază emoția, bucuria, căutarea sau necuprinsul. Daria este fotograf, mamă și soție, dar mai ales este un om fascinat de simplitatea detaliului și de forța imaginii.

Pasionată de călătorii și povești, fotografia a devenit parte integrantă din viața ei. Daria a studiat jurnalismul și a fost un autodidact în arta fotografiei – în 2016 a primit certificarea în fotografie profesională de la Institutul de Fotografie din New York.

Daria vorbește puțin – ea te surprinde cu camera, îți spune în imagini o poveste pe care
poate nici nu o bănuiești. Totul este extrem de natural, dar încadrarea, lumina, apropierea sau distanța sunt elemente esențiale care fac o fotografie să fie de neprețuit. Trace of Light este mărturia Dariei despre lume, într-o lumină unică – de la aparate foto profesionale la camera telefonului mobil, orice poate surprinde esența dacă este bine fotografiat. Iar Daria Virbănescu a cuprins taina luminii în arta fotografică.

Trace of Light înseamnă cu predilecție fotografie de eveniment și fotografie artistică – și asta datorită accentului dat de lumina naturală în sesiunile foto realizate de Daria. Pentru fotografie de studio vă recomandăm o discuție prealabilă.

Trace of Light înseamnă o alegere pe care înclinația și sensibilitatea Dariei pentru imagine au făcut-o înaintea alegerii conștiente în carieră. Poate de aceea veți observa o
strălucire în fotografiile Dariei pe care nu o întâlnești prea des – strălucirea bucuriei depline de a face lucrul care te împlinește; strălucirea libertății transpuse în imagine; strălucirea empatiei și a subtilității. Strălucirea TA, prin lentila EI.

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap