TOLD

Madz M.

March 3, 2020
Deep Drop Studio proiect fotografii tatuaje portret de femeie cu tatuaje

28, Body Piercer

Pe Madz (da, este Madz, nu Mădă) am descoperit-o pe Instagram. Mi-au atras atenția pozele postate de ea. Sunt…altceva decât ce îmi intră mie în mod normal în feed. Ne-am chinuit puțin să reușim să ne vedem, dar am trecut până la urmă pe la salonul unde lucrează, Deep Drop Studio. Am încercat să nu mă holbez la ea..prea tare. Este plină de tatuaje și , dacă ar fi fost după mine, aș fi stat să analizez fiecare design în parte. Tatuajele ei sunt o îmbinare între cele cu semnificație, cele făcute spontan (gen, vreau să mă tatuez acum!) și cele pur estetice. Printre portretul lui Travie Mccoy, anul nașterii ei, o sirenă cu schelet de peste, și-a găsit locul un tatuaj super cool care reprezintă iubirea pt pisicile Sphynx.
Una peste alta, Madz are un look și o energie deloc comune și bineînțeles că lucru asta i-a adus și anumite comentarii nu tocmai prietenoase, de genul: “oare n-are părinți să o vadă?!”
Dar sincer…nu am reușit să îmi dau seama dacă îi plac mai mult tatuajele sau pierce-urile…

“Sunt o fire deschisă, iubesc mediul artistic și îmi place să învăț întotdeauna lucruri noi. Frecvent îmi schimb culoarea părului, de obicei și freza. Povestea mea în acest domeniu, ca să zic așa, a început cu 2 tatuaje mici la 24 de ani. Eram încântată că în sfârșit îmi fac tatuaje. În copilărie, îmi făceam tatuaje cu pixul, pasul măreț era ceva nou, de mult așteptat. Mă simțeam anxioasă fiind primele tatuaje, dar mi le-am dorit și nu le-am regretat vreodată. După care m-am angajat într un salon din București și pe parcurs m am apucat să fac pierce-uri ca un hobby. Mediul în care lucrez este primitor, este fix ce mi-am dorit și consider că cel mai important lucru este să îți placă ceea ce faci. Dacă pui pasiune într-un lucru, îl faci cu drag.
Am observat că, de multe ori, oamenii au mai multe emoții la piercing decât dacă și-ar face un tatuaj. Procesul este rapid, urmat de o foaie de instrucțiuni, trebuie urmate ca la carte, după care un control, aștfel încât să ținem sub observație procesul de vindecare.
Am peste 25 de tatuaje, le-am pierdut numărul… O parte din tatuaje reprezintă ceva pt mine, altele sunt modele custom făcute de diverși artiști.”

Catalina M. Previous post Catalina M.
73 Shares
Copy link
Powered by Social Snap