TOLD

Catalin S.

December 3, 2019
tatuaje, proiect fotografii tatuaje, fotograf

51, Fotograf

Mi-am băgat aparatul în ghiozdan cu mâna tremurândă și până la Milu Cafe (reședința de iarnă a proiectului) am stat și mi-am stors creierii cum fac să îmi iasă o imagine decentă. În mintea mea, Cătălin era un fel de bau bau al fotografiei; cum nu faci ceva bine, pac! una peste bot! Și acum pe bune! Vin eu, un neica nimeni să îi fac un portret lui. Ăla mic și introvertit din mine țipă din toți rărunchii să anulez ședința, să fug. Pfff, panică la cote maxime!

Am ajuns mai devreme. Am zis să am timp de o țigară și trei guri de cafea sa il calmez pe ala mic. Când, a intrat pe ușa și bau bau. Super chill. Super friendly. “Suuuper dubios”, mi-am zis eu. Mă așteptam  că o să o dea pe indicațîi sau o să înceapă cu teorii despre cum le știe el pe toate în ale fotografiei. În schimb, omul asta care face fotografii atât de mișto și care are experiență mea x 100000, a fost atât de modest. Și timp de o ora am ascultat povești interesante despre fotografia de produs și clienții (mai mult sau mai puțin dificili) din România, am văzut ce minune de imagine a unui produs poate obține cu niște cartoane și un pic de lumina naturală și am primit chiar și niște trips and tricks.

L-am întrebat de ce nu și-a făcut tatuaj mai devreme. Mi-a zis că toate vin și se fac la timpul lor…Cine îl cunoaște pe  Cătălin știe că una din pasiunile lui este bicicleta iar tatuajul pe care îl are îmbină perfect asta cu celălalt lucru al cărui fan este: Pink Floyd.

“Povestea din spatele tatuajului e îngrozitor de banală.Îmi plăcea ideea de tatuaj și prima din familie și-a făcut Mirela. Un tatuaj mișto, un Nautilius cu o spirală a lui Fibonacci. E albastru că marea și cerul senin.

Când m-a întrebat ce mi-ar plăcea să am tatuat nu a trebuit să mă gândesc prea mult. Îmi place mult Pink Floyd și să merg cu bicicletă. A fost o vreme în care ascultam în căști Pink Floyd când pedalam, dar am renunțat la căști chiar dacă erau cu conductie prin os. E mult mai bine să ai toate simțurile nealterate când pedalezi (mai ales în trafic). I-am spus lui Costa ce îmi place și el a venit cu o propunere, propunere care mi-a plăcut din prima. Zâmbesc de fiecare dată când îmi văd brațul tatuat, mă bucură în fiecare zi.”

Claudiu C. Previous post Claudiu C.
Teo V. Next post Teo V.
8 Shares
Copy link
Powered by Social Snap