TOLD

Teo V.

December 17, 2019
radio guerilla proiect fotografii tatuaje portret de femeie cu tatuaje

29, Social Media Girl

Am dat peste Teo întâmplător în încercarea mea de a găsi noi metode de a face proiectul cunoscut. Nici nu mă gândeam că am găsit, fără să vreau, persoana cu cele mai multe tatuaje din Radio Guerilla. Și mai și dorea să intre în proiect. Și nici nu știam eu cât de mișto stă ea la poze….atât de mișto că aș căra-o după mine prin diferite locuri că să o chinui nițel pentru niște imagini.

Așa cum merge într-un weekend de iarnă (chiar dacă vremea e mai mult de toamna), la Milu s-a băut vin fiert și ceai fierbinte, s-a jucat poker, s-a vorbit despre tatuaje și, ca de obicei, s-au făcut poze.

Teo are multe tatuaje, unele mai mici, altele mai mari,color, alb negru, vreo 14 la număr. Are chiar și unul care intră în categoria aia preferată a mea de matching tattoo. Ce să mai…raiul pt pământ 🙂 Mi-au plăcut multe chestii la Teo, în afară de tatuaje și de faptul că știe cum să stea perfect pt poze. Este super chill și friendly, cu chef de viață, cu bucurie pentru lucruri mărunte și frumoase.

Am rugat-o să îmi spună câteva lucruri despre tatuajele ei și..cam asta a ieșit:

“Mi-a luat 4 ani să mă hotărăsc și să îmi fac curaj pentru primul tatuaj: o cruce mică la încheietura mâinii stângi.

Fiind o fire cu înclinație către dependențe și obsesii – asta e realitatea, ce să fac, prefer să o zic eu decât alții 🙂 – am știut că, odată ce voi deschide această cutie, o să scormonesc la infinit prin ea. Și așa a fost, am (mult) mai multe tatuaje decât aveam acum 5 ani. Însă, fiind adeptă autodeclarată a lui “dacă vreau acum să schimb ceva, schimb și vedem apoi”, faptul că am tatuaje reprezintă un act stilistic din punctul meu de vedere și un exercițiu de încordare a mușchiului decizional. Mușchiul care se ocupă cu asumarea responsabilității face și el exerciții zilnic, așa că nu îmi pun niciodată problema că am făcut o greșeală ireparabilă.

Mă întreabă multă lume ce o să fac dacă o să mă satur de ele peste 20, 30 de ani. Ei bine, același răspuns îl primesc toți: dacă la o vârstă mai înaintată, dacă, să zicem, la 80 de ani, cea mai mare problema a mea va fi că am tatuaje permanente, atunci înseamnă că am dus și duc în continuare o viață a naibii de bună.”

Catalin S. Previous post Catalin S.
Gina L. Next post Gina L.
8 Shares
Copy link
Powered by Social Snap