TOLD

Melania C.

February 12, 2020
Leafy proiect fotografii tatuaje portret de femeie cu tatuaje

31, Antreprenor

Mi s-a făcut dor de cafeaua de la Milu așa că am dus-o pe Melania la el. N-am început, după cum îmi este obiceiul, cu “interogarea” modelului afară la o țigară, ci cu o lecție despre cum se prepară corect o cafea. N-am avut curaj să o las să experimenteze pe a mea, așa că și-a făcut singură cafeaua sub atenta supraveghere a lui Dan.

Bun… revenind la interogatoriul meu…trebuie să precizez că a fost aproape inexistent. Mela vorbește mult. Și nu în sensul de mult și prost! Doar mult. Așa că ăla mic și introvertit din mine a fost tare fericit; a stat și a ascultat cuminte tot felul de povești despre familie, experiențe profesionale și despre ce înseamnă start-up ul unui business mic (momentan). Pentru că, după niște ani buni într-o multinațională, s-a hotărât că are un talent care merită valorificat. Și așa s-a născut Leafy.  Mela face decorațiuni de tot felul din mușchi, licheni, sucuente…ați prins ideea. Dar faza este că îi ies chestii absolut cute. Și uite așa am mai aflat și niște chestii noi în ceea ce privește tipul asta de plante.

Fascinația în ceea ce privește tatuajele i s-a activat foarte devreme, cam de pe la grădiniță atunci când tatăl ei a venit într-o seară acasă cu un tatuaj pe braț. Nu va gândiți că în generală deja avea tatuaje; a așteptat până după liceu. Și nici nu are corpul plin, vreo 7 până acum și cu un plan de sleeve pentru anul asta. Iar singura părere de rău pe care o are este că tatăl ei nu a apucat să îi vadă decât un singur tatuaj…

“Mă amuză tare mult o chestie pe care o întreabă lumea: ce o să faci cu tatuajele astea când o să imbatranesti? Mereu am același răspuns: oricum nu o să arăt foarte bine atunci, cu sau fără tatuaje. Și în plus, tattoos might be the only reason that will make me happy if I get chubby. Skin expands, right? :)) ”

Andrei C. Previous post Andrei C.
Ciprian V. Next post Ciprian V.
73 Shares
Copy link
Powered by Social Snap